Interessant:

Philips komt met GoGear Muse

nieuws 14 augustus 2009 om 10:18

Philips heeft weer eens in alle stilte een nieuwe mediaspeler in de GoGear-serie geintroduceerd; de GoGear Muse beschikt onder meer over ruisonderdrukking.

De ruisonderdrukking werkt via microfoontjes in de bijgeleverde oordopjes; deze kunnen geluid uit de omgeving detecteren en dat vervolgens neutraliseren. Met deze techniek wil Philips overigens ook mensen aanspreken die naar luisterboeken luisteren; bij de Muse wordt gratis een trial-versie van Audible geleverd waarmee je toegang krijgt tot een grote selectie luisterboeken.

Philips GoGear Muse

De Philips GoGear Muse beschikt verder of een 3-inch kleurendisplay, FM-radio, een 3,5mm poort en je kan er zowel video- als audio op luisteren en bekijken. Video's moeten geconverteerd worden met Media Converter voor Philips. De Muse is alleen compatibel met Windows XP (SP2) of Windows Vista.

De GoGear Muse is beschikbaar in edities van 16GB of 32GB. De adviesprijzen hiervoor zijn respectievelijk 199 en 229 euro. Andere modellen die Philips momenteel voert in de GoGear-serie zijn de VIBE, Opus, Ariaz, LUXE, RaGa en Spark.

NU.nl