Interessant:

Touch The Speed: win een Samsung Jet

nieuws 13 augustus 2009 om 14:03

Van maandag 17 tot donderdag 27 augustus organiseert GSM Helpdesk in samenwerking met Samsung een "Touch The Speed"-wedstrijd, waarbij je een Samsung Jet kan winnen.

In de "Touch The Speed"-wedstrijd kan je één van in totaal drie Samsung Jet-telefoons winnen. In een voorronde krijg je op vier vooraf aangekondigde tijdstippen een uur de tijd om verborgen meerkeuzevragen te vinden en op te lossen. Met het antwoord op de meerkeuzevraag verzamel je telkens een stuk van een coördinaat. Dit coördinaat verwijst naar een locatie ergens in Nederland, waar het eindspel zal plaatsvinden. Om deze locatie te vinden moet je natuurlijk op elke vraag het juiste antwoord vinden.

Deelnemers die de juiste locatie weten te ontrafelen worden uitgenodigd om op donderdag 27 augustus op een bepaalde tijd op de geheime locatie te verzamelen. Alle deelnemers die op tijd op de juiste locatie aanwezig zijn zullen in het eindspel voor de winst strijden. Uiteindelijk gaan drie deelnemers naar huis met een Samsung Jet.

Op de voorpagina van de website van GSM Helpdesk is vanaf vandaag te zien wanneer de eerste vraag ergens in het netwerk van GSM Helpdesk Nederland verstopt gaat worden. Hier lees je ook meer over de verdere invulling van de "Touch The Speed"-wedstrijd.

GSM Helpdesk


Gerelateerde producten