Interessant:

Sony Ericsson Jalou aangekondigd

nieuws 12 augustus 2009 om 10:45

Sony Ericsson heeft de Sony Ericsson Jalou aangekondigd, een modieuze Dolce & Gabbana clamshell-telefoon met een fraaie kubistische vormgeving.

De Jalou lekte eerder deze week al uit, maar het blijkt nu om een ander toestel te gaan. De Jalou is zowel aangekondigd in een reguliere als in een speciale (gelimiteerde) Dolce & Gabbana-editie. De gelimiteerde editie is rozerood en verguld met 24-karaats goud. Deze clamshell ziet er niet alleen bijzonder uit, maar beschikt ook over een 3,2 megapixel camera, FM-tuner, Bluetooth, mediaspeler, stappenteller, HSDPA en microSD-kaarslot. Meest opmerkelijk is de optie om met een druk op een knop het 2-inch display in een kleine spiegel te veranderen - net als eerder mogelijk op de Siemens CL75.

Sony Ericsson Jalou (Dolce & Gabbana)

De Sony Ericsson Jalou is een typische Ladyphone en samen met de Sony Ericsson T707 bedient Sony Ericsson met dit toestel de vrouwelijke fanbase. De Sony Ericsson Jalou ligt vanaf het vierde kwartaal in de winkels en komt beschikbaar in het zwart, licht- of donkerblauw. De Jalou is ook wel bekend als de Sony Ericsson BeJoo.

portablegear.nl