Interessant:

KPN trekt stekker uit Lowcall

nieuws 7 augustus 2009 om 16:14

KPN heeft de activiteiten van Debitel-dochter Lowcall stilletjes stopgezet; per 1 augustus 2009 sluit Lowcall geen nieuwe mobiele nummers meer aan blijkt uit een boodschap op de website.

Op de voorpagina van Lowcall's website wijst niets op een eventuele beeindiging van Lowcall's activiteiten. Op de bestelpagina prijkt echter een boodschap, waarin klanten worden doorverwezen naar Simyo: "LowCall, onderdeel van KPN's dochter debitel, zal per 1 augustus geen nieuwe mobiele nummers meer aansluiten. Voor bestaande LowCall klanten veranderd er niets. Alternatief voor LowCall is Simyo."

Eerder beëindigde KPN al de activiteiten van Lowcall's moederbedrijf Debitel. KPN nam in oktober 2008 Debitel over voor een onbekend bedrag. Debitel had onder andere op sim-only gebied een aantrekkelijke propositie. Lowcall was een directe concurrent van KPN-dochter Simyo, waardoor de beeindiging van de activiteiten van Lowcall geen verrassing is.

Lowcall werd in november 2005 geintroduceerd door Debitel. Vanaf het begin behoorde de propositie van Lowcall tot de goedkoopste van Nederland. KPN lanceerde Simyo enkele maanden eerder.

portablegear.nl