Interessant:

BlackBerry Curve 8520 naar Nederland

nieuws 4 augustus 2009 om 14:12

De BlackBerry Curve 8520, die eind vorige maand in de Verenigde Staten werd aangekondigd, is vanaf september ook verkrijgbaar in Nederland. [update]

Het toestel is opgenomen in de rubriek 'Nieuw en binnenkort' van de overzichtsgids met producten van The Phone House van augustus 2009. Hierin is te lezen dat de BlackBerry Curve 8520 vanaf september exclusief verkrijgbaar is bij The Phone House in de kleur Lavander.

BlackBerry Curve 8520 bij The Phone House

Er staat echter wel een klein foutje bij de productomschrijving, want The Phone House schrijft dat "het volledige qwertytoetsenbord en de TrackBall navigatie die zo kenmerkend zijn voor BlackBerry aanwezig zijn". De BlackBerry 8520 Curve heeft echter juist géén trackball, maar in plaats daarvan een optisch trackpad.

The Phone House vermeldt nog niet met welk abonnement van welke provider de BlackBerry 8520 wordt geleverd; ook de prijs is nog niet bekend.

Update: MobileCowboys heeft inmiddels uit "een anonieme en betrouwbare bron" vernomen dat de BlackBerry 8520 op 26 augustus door Hi in Nederland zal worden geintroduceerd.

portablegear.nl