Interessant:

Panasonic introduceert FX60, FP8 en ZX1

nieuws 28 juli 2009 om 11:42

Panasonic heeft drie nieuwe compactcamera's geintroduceerd: de sportieve DMC-FP8, de compacte DMC-FX60 en de DMC-ZX1 met superzoom-lens.

De Panasonic DMC-FP8 is een supercompacte camera met een sportief uiterlijk. De DMC-FP8 past makkelijk in je broekzak en beschikt over 12 megapixel camera, 4,6x optische zoom en een 2.7 inch display. Met de DMC-FP8 is het mogelijk om video in HD op te nemen; via een HD-poort kan je de camera ook op een HD-televisie aansluiten. De DMC-FP8 is beschikbaar in het rood, zwart of zilver.

Panasonic DMC-FP8

De Panasonic DMC-FX60 is een elegante digitale compactcamera met zeer behoorlijke features, zoals een 12 megapixel camera, een 5x optische zoom groothoeklens en HD-videofunctionaliteit. Deze camera is verkrijgbaar in het zilver, zwart, violet, blauw en goud.

Panasonic DMC-FX60

Panasonic's nieuwe topmodel is de Panasonic DMC-ZX1. Met deze camera leg je de kleinste details vast dankzij een 25mm groothoeklens met 8x optische zoom en een 12 megapixel sensor. Ook met de ZX1 is het mogelijk om video in HD op te nemen en deze vervolgens gelijk af te spelen op je HD-televisie. De DMC-ZX1 is verkrijgbaar in het rood, wit, blauw, zwart of zilver.

Panasonic DMC-ZX1

Alle drie de camera's ondersteunen verder POWER O.I.S. (Optical Image Stabiliser). Dat is de nieuwste beeldstabilisatietechnologie van Panasonic waarmee je nog beter bewogen foto's voorkomt. Alle genoemde camera's komen vanaf septemer op de markt.

portablegear.nl