Interessant:

BlackBerry 8520 Curve geintroduceerd

nieuws 27 juli 2009 om 13:51

RIM heeft een nieuw model BlackBerry in de compacte Curve-serie geintroduceerd; de BlackBerry 8520 Curve komt vooralsnog echter alleen op de Amerikaanse markt.

Veel bijzonders valt er over de 8520 Curve niet te zeggen. Het toestel beschikt over zeer eenvoudige specificaties. Denk daarbij aan een 2 megapixel en slechts ondersteuning van EDGE, waardoor je er onderweg niet echt snel op kan internetten. Ook de traditionele trackball ontbreekt. Daar staat tegenover dat het toestel wel de beschikking heeft over WiFi en - volgens RIM - een standbytijd heeft van maar liefst 17 dagen. De 8520 Curve is compatibel met de BlackBerry App World en is een van de eerste BlackBerry's die direct uit de doos compatibel is met Macs.

BlackBerry 8520 Curve

De BlackBerry 8520 Curve lekte eerder uit als de BlackBerry 9300 Gemini. Mogelijk gaat de 8520 Curve bij T-Mobile alsnog 'Gemini' heten. Voor zover bekend zijn er vooralsnog geen plannen om de BlackBerry 8520 Curve in Nederland uit te brengen. Vorige maand introduceerde RIM met de BlackBerry Tour ook al een relatief eenvoudig model BlackBerry. De Tour beschikt wel over HSDPA en de bekende trackball.

portablegear.nl