Interessant:

Geruchten: Sony Ericsson Xperia X3 en BlackBerry Storm 2

nieuws 27 juli 2009 om 11:42

Vorige week was het weer goed raak in het geruchtencircuit met twee high-end smartphones; de Sony Ericsson Xperia X3 en BlackBerry Storm 2.

De Xperia X3 lekte uit in een online-store en zou de daadwerkelijke naam zijn van de eerder uitgelekte Sony Ericsson Rachael. Je vraagt je wellicht - terecht - af waar de Xperia X2 is gebleven, aangezien Sony Ericsson alleen nog de Xperia X1 op de markt heeft gebracht. Dit model is echter niet verdwenen: volgens de geruchten kunnen we nog altijd een Xperia X2 tegemoet zien. De Xperia X2 zou, net als de X1, draaien op Windows Mobile, terwijl de Xperia X3 de eerste Android-smartphone van Sony Ericsson is. De X3 heeft een 4-inch touchscreen (en geen toetsenbord) en krijgt een vernieuwd interface, dat op de eerste afbeeldingen die ervan zijn uitgelekt erg lijkt op het interface van de Sony Ericsson Satio en Sony Ericsson Aino.

Sony Ericsson XPERIA X3 Rachael

Ook RIM zou binnenkort met een nieuwe high-end touchscreen-smartphone en opvolger van de BlackBerry Storm komen. Dit model is op dit moment bekend als de BlackBerry 9550 of BlackBerry Storm 2 of onder de codenaam "Odin". Het belangrijkste verschil met de originele Storm is dat de Storm 2 zou beschikken WiFi. Volgens eerdere geruchten zou de Storm 2 een qwerty-toetsenbord krijgen, maar dat lijkt nu niet meer het geval.

BlackBerry 9550 Storm 2

Sony Ericsson en RIM hebben nog niets officieel bekendgemaakt over XPERIA X3 of Storm 2. Of dit dus daadwerkelijk de officiŽle toestelnamen zijn is niet zeker. Ook is er nog niets bekend over een evetuele releasedatum.

portablegear.nl