Interessant:

Bakelieten telefoon retro-handset

nieuws 7 juli 2009 om 08:30

Voor als jij of je ouders nog wel eens heimwee naar het tijdperk van de bakelieten telefoon hebben, heeft webshop Hulger nu een leuke aanbieding: een handset die eruit ziet als de hoorn van een telefoon van vroeger.

Deze retro-headset heet de P*Phone en deze kan je net als een hands-free kit op je mobieltje aansluiten. De retro look-a-like bakelieten hoorn moet je middels een kabel op de 3,5mm poort van je mobieltje aansluiten, dus controleer eerst of je telefoon hier wel over beschikt. Volgens Hulger reduceren deze handsets de GSM-straling waar je normaal aan bloot staat tot 95 procent.

Hulger P*Phone White handset

Hulger P*Phone Pink handset

Hulger biedt naast de standaard P*Phone handset voor mobieltjes ook de Hulger P*Phone & USB*Base handset aan. Dit model handset heeft een USB-poort waarmee je heb direct op je PC of Mac aansluit, zonder dat je extra software hoeft te installeren.

Hulger P*Phone & USB*Base White handset

De retro handsets kan je aanschaffen op Hulger.com. Let wel op dat sommige mobieltjes een adaptor nodig hebben om deze handsets te gebruiken; informatie daarover is opgenomen bij de producten op de site van Hulger.

Hulger