Interessant:

Packard Bell EasyNote TR85 geintroduceerd

nieuws 15 juni 2009 om 18:45

Packard Bell heeft de EasyNote TR85 ge´ntroduceerd, een nieuwe modieuze 15,6" laptop, die voor zijn design en stijl ge´nspireerd is door een samenwerking met de Italiaanse auto-ontwerper Pininfarina.

De notebook beschikt over een glanzende cover en mat zwarte binnenkant die is afgewerkt met een zilverkleurige touchpad, afgeronde luidspreker en toetsenbord. De breedte/hoogte-verhouding van 16:9 en het 15,6-inch glazen scherm van rand tot rand in combinatie met de Dolby sound speakers zorgen voor een uitstekende audio- en video-ervaring.

Packard Bell EasyNote TR85

Opvallende details en slimme functies van de EasyNote TR85 zijn de slot-in optische drive voor het afspelen en branden van cdĺs en dvd's, het webcam 'gordijn' waarmee de webcam fysiek te blokkeren is en zo de privacy beschermt, het LED-scherm voor scherpere en levendiger beelden, een langere batterijduur en het platte design. Het 'multi-gesture' touchpad maakt het mogelijk op eenvoudige en meer intu´tieve manier te werken. De EasyNote TR85 heeft verder een Intel Core 2 Duo-processor aan boord en beschikt over een 500GB harddrive.

De rode hotkeys aan de bovenkant van het toetsenbord bestaan uit een PowerSave-toets, My BackUp-toets, Touchpad-vergrendeling (om de touchpad te activeren of te deactiveren), Wi-Fi-activering en geluidsbediening.

De Packard Bell EasyNote TR85 is per direct beschikbaar via het retailkanaal van Packard Bell. De adviesprijs bedraagt 699 euro, inclusief BTW.

portablegear.nl


Gerelateerde producten