Interessant:

Casio introduceert Casio EX-H10

nieuws 11 juni 2009 om 09:56

Casio heeft de Casio EXILIM Hi-Zoom EX-H10 geïntroduceerd, een compacte digitale vakantiecamera met een 12,1 megapixel sensor, 10x optische zoom en een 24 mm-groothoeklens.

De Casio EX-H10 maakt gebruik van Casio's EXILIM Engine 4.0 engine, waardoor je met deze compacte camera hoge-kwaliteit foto's maakt en een laag stroomverbruik hebt. De lens van de EX-H10 biedt uiteenlopende mogelijkheden: van groothoekfotografie tot en met telefotografie.

Casio EX-H10

Door zijn compacte formaat is de Casio EX-H10 een ideale camera voor op reis. De doorsnede van de camera is slechts 24,3 mm, terwijl je toch een 10x optische zoom, beeldstabilisatie en een 3-inch monitor tot je beschikking hebt. Handig is dat de accu ook lang meegaat. Volgens Casio kan je met een volledig opgeladen batterij 1000 foto's nemen of elf uur achtereen foto's bekijken.

Daarnaast heeft de Casio EXILIM EX-H10 verschillende handige functies. Denk daarbij aan een Make-up-functie voor de perfecte weergave van gezichten, een Landscape-functie voor fraaie landschapfoto's en een uitgebreide Dynamic Photo-functie. Met deze functie voeg je bewegend beeld toe aan stilstaand beeld. Hierbij snijdt de camera een bewegend object uit en plaatst dit op de gewenste plek op een andere afbeelding. Op de EX-H10 kun je met deze functie nu ook de grootte van objecten aanpassen aan de achtergrond. Daarnaast is de gecreëerde Dynamic Photo-afbeelding nu eenvoudig om te zetten in JPEG-videobestand.

Casio EX-H10

De Casio EXILIM Hi-Zoom EX-H10 is beschikbaar in het zwart, roze of zilver en de adviesprijs is 349 euro incl. btw.

portablegear.nl


Gerelateerde producten