Interessant:

Hyves-editie Sony Ericsson C903 en C905

nieuws 9 juni 2009 om 14:52

Sony Ericsson heeft Hyves-edities van de Sony Ericsson C903 en C905 geintroduceerd; deze speciale edities zijn standaard uitgerust met de Hyves-applicatie inclusief snelkoppeling.

Het was al mogelijk voor Sony Ericsson gebruikers om de Hyves-applicatie te downloaden. De C903 en C905 zijn echter de eerste telefoons waarop standaard de gebruiksvriendelijke applicatie is ge´nstalleerd. Met de C903 Hyves en C905 Hyves houd je nu veel makkelijker contact met je vrienden. Je kan eenvoudig chatten, direct foto's uploaden en zien waar je vrienden zijn.

Sony Ericsson C905 Hyves

Harold de Kort, Communicatie Manager Benelux bij Sony Ericsson: "De C903 en de C905 lenen zich dankzij de cameramogelijkheden perfect voor gebruik samen met een online Hyves profiel. Uit onderzoek blijkt dat online netwerken de trend is van de komende jaren. Sony Ericsson ondersteunt deze trend graag met de nieuwste applicaties voor de mobiele telefoons."

In septemer 2008 kwam Hyves ook met een mobiele applicatie voor de iPhone en introduceerde het voicekrabbels, een variant op voicemail.

portablegear.nl