Interessant:

Garmin kaarten voor Nederlandse binnenwateren

nieuws 4 juni 2009 om 09:30

Garmin heeft Nederland Binnenwateren aangekondigd, de eerste digitale waterkaart (op microSD/SD-kaart) van Garmin met de binnenwateren van Nederland.

Deze digitale vectorkaart op (micro)SD-kaart toont de voor jachten en sloepen bevaarbare binnenwateren, van stadsgrachten tot rivieren, de Waddenzee, het IJsselmeer en de Zeeuwse wateren. Daarnaast geeft Nederland Binnenwateren ook alle informatie over het vaargebied, zoals de doorvaartbreedtes en -hoogtes van sluizen en bruggen, bezienswaardigheden en dieptelijnen. De kaart is geschikt voor op de waterdichte Garmin nüvi 550 autonavigator, handheld GPS-navigators - met (micro)SD-geheugenkaartuitsparing - en Garmin maritieme plotters.

Garmin nuvi 550 met Nederland Binnenwateren kaart

Nederland Binnenwateren is gebaseerd op de gedetailleerde Vaaratlassen van EuroCartografie in samenwerking met het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond (KNWV). Het enige wat je hoeft te doen, is het (micro)SD-kaartje van Nederland Binnenwateren in het compatibele toestel plaatsen. Vervolgens geeft het Garmin-toestel precies weer waar je vaart en wat er zich in de nabije omgeving bevindt. Met een druk op de knop wordt extra informatie over bruggen, havens en boeien weergegeven.

Garmin nuvi 550 is waterdicht

De (micro)SD-kaart Nederland Binnenwateren van Garmin (Nederland) is reeds verkrijgbaar bij de betere watersportwinkel voor een prijs van 125 euro en wordt geleverd met een SD adapter.

portablegear.nl


Gerelateerde producten