Interessant:

TomTom LIVE services op TomTom XL

nieuws 20 mei 2009 om 09:35

ComputerIdee heeft vandaag een interessante primeur: het weet te melden dat TomTom de LIVE-services (zoals HD Traffic) vanaf juni ook beschikbaar maakt voor de TomTom XL.

Dat betekent dat je niet meer perse een topmodel uit de TomTom GO LIVE-serie (zoals de GO 740 LIVE of GO 940 LIVE) hoeft te kopen om over de LIVE-services te beschikken. Naast HD Traffic voor actuele verkeersinformatie kan je met deze services onder meer informatie krijgen over de goedkoopste brandstofprijzen.

Voor de LIVE-services op de TomTom XL betaal je hetzelfde abonnementsgeld (€9,95 per maand) als voor de services op de GO LIVE 740/940. Naast Nederland komen de diensten (grotendeels) ook beschikbaar in Duitsland, Engeland, Zwitserland en Frankrijk. De bedoeling is dat de rest van Europa op termijn ook volgt, waarvan BelgiŽ nog dit jaar wordt toegevoegd.

De TomTom XL met Live Services kost 249 euro en ligt vanaf juni in de winkels. De eerste drie maanden kan je gratis gebruik maken van van de diensten. GO-gebruikers kunnen een gratis upgrade krijgen. TomTom lanceerde eerder dit jaar ook al IQ Routes-edities van de TomTom One en TomTom XL.

ComputerIdee