Interessant:

Ben soms sms-actiebundel

nieuws 11 mei 2009 om 08:00

Ben heeft een sms-actiebundel voor het Ben soms sim-only abonnement ge´ntroduceerd waarmee je 15 extra gratis sms'jes krijgt; de actieperiode loopt van 11 mei t/m 30 juni 2009.

Je krijgt de extra 15 gratis minuten/sms'jes per maand als je tussen 11 mei t/m 30 juni 2009 een Ben soms abonnement bestelt. Ook krijg je de 15 gratis minuten/sms'jes per maand als je tussen 11 mei en 30 juni 2009 nummerbehoud aanvraagt bij een Ben soms abonnement en de activatiedatum van je nieuwe abonnement in de toekomst ligt. De extra sms'jes/belminuten zijn 12 maanden geldig.

De actie geldt in combinatie met de lopende prijskorting op het Ben soms abonnement; de actie geldt niet als je al klant bent of als je van prijsplan verandert.

Buiten de bundel geldt het Ben soms buiten de bundel tarief (0,25 eurocent per sms/belminuut). Wanneer de actie in combinatie met de Ben sms altijd bundel wordt afgenomen, worden eerst de sms'jes in de Ben sms altijd bundel (1000 sms'jes) verbruikt.

Het is verder niet mogelijk om eventueel resterende gratis minuten/sms'jes mee te nemen naar een volgende maand. Daarnaast zijn de extra 15 gratis minuten/sms'jes per maand zijn alleen te gebruiken vanuit Nederland naar Nederlandse vaste en mobiele telefoonnummers.

sim-only-vergelijk.nl