Interessant:

Samsung Omnia Pro krijgt qwerty-toetsenbord

nieuws 27 april 2009 om 09:56

En weer krijgt het Samsung Omnia-epos een nieuw hoofdstuk: ditmaal zijn er geruchten uitgelekt dat er een Omnia Pro met qwerty-toetsenbord op komst is.

De originele Samsung Omnia werd in de zomer van 2008 ge´ntroduceerd en is een smartphone met Windows Mobile 6.1 die het erg goed doet. Op het Mobile World Congress 2009 kondigde Samsung de opvolger aan: de Samsung i8910 Omnia HD, ditmaal met Symbian in plaats van Windows Mobile als besturingssysteem. De Koreanen bedachten zich echter en besloten de i8910 HD toch geen Omnia te noemen: deze naam gaat alleen voor Windows Phones gebruikt worden.

Nu is dan de Samsung Omnia Pro uitgelekt, die volgens de geruchten al in juli tot ons zal komen voor een prijs van ongeveer €500. De Omnia Pro beschikt naast een 3,5 inch touchscreen ook over een uitschuifbaar toetsenbord, waardoor het toestel zowel qua naam als qua uiterlijk doet denken aan de HTC Touch Pro en HTC Touch Pro2.

Samsung Omnia Pro

Uiteraard draait dit Omnia-toestel wel echt op Windows Mobile 6.1 (later te upgraden naar Windows Mobile 6.5, zodra dat verkrijgbaar is). De Samsung Omnia Pro zou verder beschikken over een 5 megapixel camera met flitser, beeldstabilisatie en videorecorder.

Aangezien het hier slechts geruchten betreft is het nog afwachten wanneer we de Samsung Omnia Pro daadwerkelijk gaan zien. Eerder vandaag lekte ook al de Samsung i7500 uit, dat Samsungs eerste Android-smartphone zou zijn.

>>> Lees hier verder over de officiŰle release van de Samsung Jet op 15 juni 2009.

HDblog.it