Interessant:

Sony Ericsson W205 en S312 aangekondigd

nieuws 7 april 2009 om 10:20

Sony Ericsson heeft twee nieuwe mid-range telefoons aangekondigd: de Sony Ericsson W205 Walkman-phone en de Sony Ericsson S312 Snapshot.

De Sony Ericsson W205 is een echte slider-muziektelefoon met Walkman-speler, FM-radio en TrackID-muziekherkenning. Verder beschikt de W205 over Bluetooth en een 1,3 megapixel camera.

Sony Ericsson W205

Sony Ericsson W205

"De W205 is ideaal voor wie zijn muziek graag meeneemt, maar nog nooit de Walkman-telefoonervaring heeft gehad,” aldus Harold de Kort, Communicatiemanager bij Sony Ericsson Benelux."

De Sony Ericsson S312 is een mid-range cameratelefoon met een 2 megapixel camera, verlichte cameratoetsen en een speciale videocameratoets. Daarnaast krijg je ook de beschikking over 'Photo fix' (om de beeldkwaliteit te verhogen) en 'Picture blogging' (waarmee je met enkele klikken je afbeelingen upload naar internet). "Spontane momenten leg je nu in een handomdraai vast met de S312 en de instant video-opname," aldus Harold de Kort.

Sony Ericsson S312

Sony Ericsson S312

De Sony Ericsson S312 is vanaf het tweede kwartaal verkrijgbaar in de kleuren Dawn Blue en Honey Silver. De Sony Ericsson W205 is vanaf het derde kwartaal verkrijgbaar in de kleur Ambient Black.

Naast de aankondiging van de W205 en S312 vandaag, toonde Sony Ericsson gisteren ook voor het eerst de zilveren editie, die al eerder als persafbeelding opdook, van de Sony Ericsson Idou.

Sony Ericsson Idou Silver

De Idou was voorheen alleen in het zwart te bewonderen. De Idou komt later dit jaar onder een andere naam op de markt.

portablegear.nl