Interessant:

Nieuw abonnement Youfone

nieuws 31 maart 2009 om 14:43

Youfone biedt sinds kort een nieuw sim-only abonnement voor kinderen aan: Youfone 4Kids; een sim-only die er speciaal op gericht is om de belkosten van je kroost onder controle te houden.

Youfone 4Kids is speciaal ontwikkeld voor kinderen. Ouders geven bij het afsluiten van het 4Kids abonnement aan voor welk tegoed hun kind(eren) per maand mag/mogen bellen. Bijvoorbeeld 10, 20, 30 euro. Tot dit bedrag kan er gewoon vrij gebeld en gesms't worden. Wanneer het tegoed is verbruikt kan er niet meer 'gewoon' gebeld worden.

Wel kan er altijd worden gebeld met de "4Sure" nummers. Want bij Youfone 4Kids kunnen kinderen - buiten hun normale beltegoed - altijd bellen met 5 van tevoren opgegeven telefoonnummers. Deze 5 nummers blijven altijd bereikbaar. Ook als de bellimiet is bereikt. Op deze manier houden ouders de belkosten van hun kinderen onder controle en blijven hun kinderen altijd bereikbaar.

Youfone komt binnenkort ook nog met Youfone Zakelijk, een nieuw sim-only abonnement voor zakelijke gebruikers. Uiteraard is ook nog altijd de reguliere Youfone sim-ony beschikbaar.

sim-only-vergelijk.nl