Interessant:

Vrouw gechanteerd wegens GSM-seksfilm

nieuws 20 maart 2009 om 08:30

Een 24-jarige vrouw in Kuala Lumpur, die pas vijf maanden getrouwd was, is gechanteerd met een GSM-seksfilm van een paar jaar oud waarin zijzelf figureerde.

De film, waarin de vrouw met haar ex-vriend de liefde bedrijft, circuleerde via MMS. Haar nieuwe echtgenoot, waarmee zij pas vijf maanden getrouwd was, vond tot haar schrik de film op het mobieltje van een vriend.

De film werd al gemaakt in 2005 of 2006. De ex-vriend dreigde toen al de film rond te sturen als de vrouw de relatie uitmaakte, maar dat geloofde ze niet. De ex-vriend ontkent echter dat hij het filmpje heeft rondgestuurd.

Samen met haar huidige echtgenoot deed de vrouw aangifte bij de politie tegen haar ex wegens de film. Een andere 25-jarige vrouw deed ook aangifte tegen dezelfde man, omdat hij haar drie jaar geleden zou hebben verkracht en zou dreigen naaktfoto's van haar, die hij met zijn GSM had genomen, openlijk te distribueren.

In Nederland werd in 2008 een 21-jarige jongen veroordeeld omdat hij met zijn GSM stiekem een film van een seksend stelletje had gemaakt; in 2004 werd de beheerder van het Indianse eBay gearresteerd om een seks-MMS. Vorig jaar kwam ook een lerares in de problemen door pikante foto's op de GSM van een minderjarge.

New Straits Times