Interessant:

Canon PowerShot SX200 IS met groothoekzoom

nieuws 19 februari 2009 om 12:09

Canon introduceert de Canon PowerShot SX200 IS, een compacte camera met een 12-voudige optische zoom. Een groothoeklens, geavanceerde mogelijkheden en HD-ondersteuning maken de SX200 IS tot een complete camera.

Canon PowerShot SX200 IS

Met zijn klassieke aluminium design in zwart, blauw of rood herbergt de PowerShot SX200 IS veel functies in een compacte body waardoor deze camera ideaal is voor de enthousiaste reiziger. Het objectief heeft een krachtige 12-voudige zoom en een groothoeklens voor het fotograferen van bijvoorbeeld landscappen.

Dankzij de 12,1 megapixel chip maak je haarscherpe foto's met de mogelijkheid om uitsnedes te maken die nog steeds scherp af te drukken zijn. Canons DIGIC 4-processor maakt gebruik van verbeterde algoritmen en rekennauwkeurigheid waardoor de PowerShot SX200 IS snel werkt en beelden met weinig ruis produceert.

Evenals de andere camera's in de Canon 2009 voorjaarscollectie is de SX200 voorzien van Smart Auto mode, Easy mode, bewegingsdetectietechnologie en gezichtsherkenning. Foto's en video's zijn tenslotte in 720p-HD op te nemen en eenvoudig af te spelen op HD-televisies dankzij de ingebouwde HDMI-uitgang.

portablegear.nl


Gerelateerde producten