Interessant:

Samsung Beat DJ en Beat DISC getoond

nieuws 16 februari 2009 om 12:05

Samsung heeft op het Mobile World Congress 2009 twee nieuwe muziektelefoons met touchscreen in de nieuwe muzikale BEAT-serie aangekondigd: de Samsung BEAT DJ en Samsung BEAT DISC.

De Samsung BEAT-telefoons zijn een perfecte en stijlvolle combinatie van touchscreentechnologie en hoogwaardige audiokwaliteit en zetten een nieuwe standaard in de line-up van Samsungs muziektelefoons. Beide telefoons maken gebruiken van de ICEpower audiotechnologie van Bang & Olufsen voor een optimale geluidskwaliteit en ook beschikken ze allebei over geavanceerde muziekfunctionaliteiten.

Met de Samsung BEAT DJ (modelnummer M7600) kan iedereen zich een DJ voelen. Met de BEAT DJ-applicatie en DISC-interface kan je je eigen stem en andere geluidseffecten toevoegen aan je favoriete nummers. Dankzij het volledige touchscreen en de BEAT DJ-applicatie kan je ook je favoriete nummers 'scratchen' op het 2.8 inch AMOLED-display als een ware DJ. De BEAT DJ heeft ingebouwde stereospeakers en met de audiotechniek van Bang & Olufsen krijg je daardoor een rijke diepe bas met een helder geluid.

Samsung BEAT DJ

De Samsung BEAT DISC (modelnummer M6710) is 'half-touch': een touch-interface wordt gecombineerd met een uitschuifbaar keypad. Net als de BEAT DJ maakt ook de BEAT DISC gebruik van Bang & Olfusens hoogwaardige audiotechnologie voor een helder geluid. In tegenstelling tot de BEAT DJ beschikt de BEAT DISC niet over GPS. Beide toestellen zijn wel voorzien van hoogwaardige multimediafunctionaliteiten, zoals HSDPA voor snel internet, FM-radio en een 3 megapixel camera.

Samsung BEAT DISC

De Samsung BEAT DJ en Samsung BEAT DISC komen waarschijnlijk in het tweede kwartaal van 2009 op de markt.

portablegear.nl