Interessant:

Nokia E55, Nokia E75, Nokia 6710 Navigator en Nokia 6720 classic aangekondigd

nieuws 16 februari 2009 om 11:00

Nokia heeft op het Mobile World Congress vier nieuwe toestellen aangekondigd: de zakelijke Nokia E55 en Nokia E75 en de Nokia 6710 Navigator en Nokia 6720 classic.

De Nokia 6710 Navigator is een nieuw model in Nokia's navigator-serie. Het toestel is voorzien van realtime audio- en wandelnavigatie, complete regiokaarten en zelfs een speciale navigatietoets plus aanraakzone voor het inzoomen. De navigatielicenties zijn voorgeinstalleerd, dus je kan meteen met navigeren beginnen als je de 6710 Navigator uit de doos hebt gehaald. De Nokia 6720 classic is een lichte telefoon die voldoet an alle elementaire voorzieningen (waar onder high-speed internet).

Nokia E75

De Nokia E55 en Nokia E75 zijn smartphones voor het zakelijke segment. Beide modellen hebben uitgebreide netwerk- en internetmogelijkheden en beschikken over een qwerty-toetsenbord; het toestenbord van de E75 is uitfschuifbaar en het toetsenbord van de E55 is verwerkt in de candybar, net als op de Nokia E71.

Nokia E55

"Deze oplossingen bieden gebruikers laagdrempelige toegang tot zaken die ze in hun werk en vrije tijd belangrijk vinden, dankzij nieuwe applicaties, verbeterde mobiele navigatie en e-mailtoegang met één druk op de toets," zegt Olli-Pekka Kallasvuo, President en CEO van Nokia. "In het huidige economische klimaat kijkt iedereen kritischer naar het kosten/batenplaatje van technologie. De toestellen en diensten die we vandaag aankondigen, illusteren Nokias streven om krachtige en veelzijdige oplossingen te bieden voor een betaalbare prijs, zonder in te boeten aan kwaliteit of functionaliteit."

portablegear.nl