Interessant:

HP Mini 2140 geintroduceerd

nieuws 13 januari 2009 om 12:17

HP heeft de HP Mini 2140 geïntroduceerd, een mini-pc voor mobiele professionals die behoefte hebben aan een volwaardige computer in een kleine, draagbare behuizing.

De HP Mini 2140 lijkt erg op de HP 2133 Mini-Note, maar heeft een groot 10,1 inch krasbestendig HP Illumilite LED beeldscherm in tegenstellling tot het kleinere 8.9 inch display van de 2133 Mini-Note. Ook heeft de 2140 een grotere harde schijf (160 i.p.v. 120GB) en meer werkgeheugen.

De HP Mini 2140 is voorzien van een Intel Atom processor waardoor de unit zelf koeler blijft, minder energie verbruikt en een langere batterijlevensduur heeft. De Mini PC bevat een verzameling van draadloze technologieën zoals geïntegreerde WiFi-ondersteuning en optionele Bluetooth-support. Dit zorgt ervoor dat op allerlei manieren toegang tot internet verkregen kan worden, voor e-mail, IM, chat en bloggen. Een geïntegreerde VGA webcam maakt het opslaan van beelden, web-conferencing of instant messaging met video mogelijk, waarbij geen additionele hardware nodig is.

HP Mini 2140

"HP blijft het portfolio van Mini producten aanpassen om er zeker van te zijn dat we onze klanten producten aanbieden die overeen komen met hun wensen op het gebied van prestaties en design," aldus Els Ossewaarde, Country Category en Marketing Manager Personal Systems Group HP Nederland. "D stevige lichtgewicht HP Mini 2140 is voorzien van de nieuwste technologieën en zorgt ervoor dat professionals die altijd op pad zijn altijd verbinding met Internet kunnen maken."

De prijs van de HP Mini 2140 start bij € 390,- (excl. BTW) en het product is naar verwachting vanaf medio februari beschikbaar in Nederland.

portablegear.nl