Interessant:

Sony VAIO P mini-laptop officieel geintroduceerd

nieuws 8 januari 2009 om 10:39

Zoals verwacht heeft Sony op de CES in Las Vegas de eerste echte mini-laptop (met 8" inch scherm) in de VAIO-serie onthuld: de Sony VAIO P.

De Sony VAIO P lekte al eind vorig jaar uit, maar toen was er nog niet veel bekend over de specificaties. Nu heeft Sony dan echt de eerste echte mini-laptop/netbook in de VAIO-serie aangekondigd.

Sony VAIO P

De Sony VAIO P is een supercompacte netbook van slechts 635 gram met een scherp 8" inch scherm. De VAIO P draait op Windows Vista en beschikt over WiFi voor eenvoudig draadloos internet onderweg en over Bluetooth, zodat je er ook draadloos accessoires op kan aansluiten. Redelijk uniek is de ingebouwde GPS-module die je helpt te navigeren. De bediening van de VAIO P wordt vergemakkelijkt door de ondersteuning van Sony's Xross Media Bar waarmee je direct toegang hebt tot je applicaties. Uiteraard heeft de VAIO P ook een ingebouwde webcam.

Sony VAIO P

De Sony VAIO P is vanaf februari in de Verenigde Staten beschikbaar in het rood, groen, wit en zwart. Echt goedkoop is hij met een prijs van 900 dollar niet. Wanneer de Sony VAIO P in Nederland komt en wat hij hier dan gaat kosten, is nog niet bekend.

Sony