Interessant:

Motorola komt met A3100 en W223

nieuws 7 januari 2009 om 12:02

Aan de vooravond van de CES in Las Vegas introduceert Motorola twee nieuwe en bijzondere toestellen, de A3100 SURF smartphone en de milieuvriendelijke W233 RENEW.

De Motorola A3100 SURF is een speels vormgegeven smartphone om mobiel te internetten. Dankzij de UMTS, HSDPA en WiFi ondersteuning heb je met de A3100 SURF vrijwel overal toegang tot het wereldwijde web. Omdat de SURF op Windows Mobile draait heb je een complete computer in je handpalm. Muziek luisteren, video's bekijken, teksten en spreadsheats bekijken en bewerken, ... bijna niks is deze Motorola te gek.

Motorola A3100 SURF

Met de RENEW W233 speelt Motorola in op de groeiende zorgen over het milieu. Het toestel, dat is gemaakt van gerecyclede waterflesjes is het eerste toestel op de markt dat volledig CO2-neutraal is. In de Verenigde Staten levert Motorola de W233 standaard met een gefrankeerde retour-envelop om in de toekomst milieubewust afscheid te nemen van de telefoon. Het toestel is een entry-level muziektelefoon, waarmee je maximaal 2 GB aan muziek met je mee kan dragen.

Motorola W233 RENEW

portablegear.nl