Interessant:

MSI Wind U115 officieel

nieuws 30 december 2009 om 11:13

MSI heeft de Wind U115 Hybrid, een nieuw model in de populaire mini-laptopserie, officieel geintroduceerd; volgens MSI is de U115 de eerste hybride netbook ter wereld.

MSI Wind U115

De MSI Wind U115 Hybrid is voorzien van MSI's hybride opslagtechnologie, waardoor je tegelijkertijd de SSD- en HDD-harddrives kan gebruiken. De U115 Hybrid functioneert voornamelijk met het SSD-systeem, zodat je een snel besturingssysteem hebt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen om (onder Windows) het SSD-systeem te gebruiken en om de HDD-harddrive te gebruiken om bestanden op op te slaan. Voordeel is dat het SSD-systeem veel sneller bestanden ophaalt en minder schokgevoelig is.

MSI Wind U115

Verder is de MSI Wind U115 Hybrid voorzien van een "ECO on"-modus, waarmee je de accuduur aanzienlijk kan verlengen. In deze modus wordt de HDD-drive tijdelijk losgekoppeld, waarmee energie wordt bespaard.

Daarnaast is de MSI Wind U115 Hybrid met 10" inch display uiteraard voorzien van Intel Atom-processor, ingebouwde webcam en WiFi. MSI heeft nog niet de twee andere langverwachte modellen - de U110 en U120 - aangekondigd. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de MSI Wind U115 Hybrid op de Nederlandse komt.

MSI