Interessant:

Creative Vado HD geintroduceerd

nieuws 12 december 2008 om 09:30

Creative heeft de Vado HD geintroduceerd, een nieuwe versie van de Creative Vado - een compacte camcorder speciaal voor het opnemen van YouTube-filmpjes - waarmee je nu ook video in HD kan opnemen.

De Creative Vado werd in mei 2008 geintroduceerd en is met 90 gram erg compact, waardoor je hem makkelijk in een hand kan houden. Dankzij het flip-model kan je hem eenvoudig opvouwen en in je zak opbergen.

Creative Vado HD

Verder is het handig dat deze camcorder een ingebouwde USB-port heeft, waarmee je hem snel aan een PC verbindt. Je kan je video's dan rechtstreeks uploaden naar videosites als YouTube of Photobucket. De nieuwe Vado HD heeft 8GB ingebouwd geheugen en dus de mogelijkheid om video in HD op te nemen.

Creative bracht enige tijd terug ook de Flip Mino HD uit, een HD-versie van de Flip Mino camcorder. Creative speelt hiermee in op de mogelijkheid om ook HD-video's op YouTube te kunnen uploaden, die pas recentelijk werd geintroduceerd. Waarschijnlijk is de Creative Vado HD vanaf begin 2009 ook in Nederland te koop.

Gearlog