Interessant:

Nieuwe widgets voor Samsung Pixon

nieuws 8 december 2008 om 16:01

Samsung heeft voor de Samsung Pixon een reeks unieke widgets geintroduceerd; de mobiele widgets geven met één touch toegang tot allerlei handige informatie.

Om de telefoon nog persoonlijker te maken, heeft de Samsung Pixon extra features zoals de Bioritme-meter, Baby Countdown, Christmas Countdown en de Love Calculator. Met de widgets richt je het startscherm van de Samsung Pixon in zoals je dat zelf wilt.

De Samsung Pixon die sinds eind november in de winkel ligt, is de dunste 8 megapixel cameraphone met een full touch screen. Deze telefoon meet slechts 13,8 mm en heeft krachtige eigenschappen zoals 16x digitale zoom, autofocus, gezichtsherkenning, GPS voor geotagging en razendsnelle sluitertijden. De Samsung Pixon heeft verder een groot 3,2 inch full touch screen, en met de geïntegreerde Photo-browser is elke foto eenvoudig te bewerken en direct te verspreiden.

Met de mobiele widgets op de Samsung Pixon kun je alle kanten op. Met de één zijn weerberichten van over de hele wereld op te vragen, de ander voorziet je van actueel nieuws. Via Google Search doorzoek je het wereldwijde web. Met More Widgets zijn gemakkelijk extra mobiele widgets zoals navigatietools of de Gouden Gids te downloaden.

De Samsung Pixon is per direct verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 549,- inclusief BTW.

portablegear.nl


Gerelateerde producten