Interessant:

Geen verrassingen bij Youfone

nieuws 26 november 2008 om 09:00

Youfone introduceert een doorzichtig sim-only abonnement waarvoor alleen betaald hoeft te worden bij gebruik; bij geen gebruik hoef je dus maandelijks niets te betalen.

Bij Youfone sim-only betaal je geen vast maandbedrag. Je betaalt slechts voor de minuten die je daadwerkelijk belt en voor het aantal sms'jes dat je verstuurt. Bellen kost € 0,07 en sms'en € 0,09. Per gesprek betaal je 7 eurocent starttarief. Daarna betaal je per seconde. Stuur je in een maand 1 sms dan bedraagt je rekening dus € 0,09!

Het abonnement is per maand opzegbaar. Naarmate je meer belt krijg je meer korting. Zo krijg je 10% korting als je meer dan € 100 belt, 5% als je meer dan € 50 belt en 2,5% als je meer dan € 30 belt. Om gebruik te maken van de korting is wel een eenmalige hogere 'borg' verrschuldigd. Bij de standaardborg van € 10 ontvang je geen korting, bij een borg van € 30 kan je de 2,5% korting ontvangen en bij een borg van € 50 en € 100, kan je respectievelijk de 5 en 10% korting ontvangen. Aan het einde van de periode krijg je de borg weer terug.

Met het aanbod van Youfone neemt de diversiteit op de sim-only markt toe. Youfone is met name interessant als je belgedrag niet constant is of als je niet voor verrassingen wilt komen te staan.

sim-only-vergelijk.nl