Interessant:

Samsung introduceert Family Album

nieuws 11 november 2008 om 09:30

Samsung lanceert het 'Samsung Family Album', een wedstrijd die de grappigste, origineelste en meest tedere familiefoto’s in de 'spotlights' zet.

Door jouw favoriete familiefoto op de Family Album-website te registreren en al je vrienden uit te nodigen om op jouw foto te stemmen, maak je kans om prijzen voor de hele familie in de wacht te slepen. De wedstrijd start deze week en loopt tot en met 14 december. De winnende foto's worden getoond tijdens het unieke Samsung Family Event.

Dankzij de Samsung Family Album-fotowedstrijd kunnen je favoriete foto's leuke prijzen opleveren. De spelregels zijn eenvoudig. Upload je favoriete familiefoto op www.samsungfamilyalbum.nl en trommel daarna zoveel mogelijk familie en vrienden op om voor jouw inzending te stemmen. Elke dag verloot Samsung een mooie prijs onder de deelnemers. Je maakt kans om in de prijzen te vallen door zelf een foto te uploaden, maar ook door je stem uit te brengen. Zo kun je een LE32A552 LCD-televisie, een CE117AE magnetron, L201 digitale fotocamera's, M310 mobiele telefoons en YP-S2 mp3-spelers winnen. Bovendien help je met jouw inzending het goede doel, want per familie die deelneemt schenkt Samsung 5 euro aan Kika Nederland (Stichting Kinderen Kankervrij).

De families die op 14 december de meeste stemmen verzameld hebben, worden uitgenodigd op het feestelijke Samsung Family Event. Op dit evenement kunnen ze hun foto in reuzenformaat bewonderen in het Samsung Family Album.

www.samsungfamilyalbum.nl