Interessant:

Mooie Asus Eee PC S101 getoond

nieuws 30 oktober 2008 om 17:20

Asus komt binnenkort met een mini-laptop voor de modebewuste consument, de Asus Eee PC S101. De S101 is verkrijgbaar in bruin, champagne of grafiet en is zeer fraai afgewerkt, met onder andere met kristal versierde scharnieren.

Asus Eee S101

De Eee S101 is slechts 1,8 centimeter dun en exact een kilogram zwaar. Met Wi-Fi 802.11n is internettoegang met hoge snelheden vrijwel overal mogelijk. Ook is de S101 uitgerust met Bluetooth voor snelle en comfortabele verbindingen met bluetooth randapparatuur.

Elke Eee PC S101 wordt geleverd met beveiligde 30 GB internetopslag, bekend als Eee Storage, waarmee gebruikers hun documenten veilig op kunnen slaan, waar en wanneer dan ook. Ook is er de veilige Eee PC S101 schokvaste Solid State Drive (SSD) waarmee de bestanden solide zijn opgeslagen, zelfs bij stoten en schokken. De SSD heeft meer voordelen ten opzichte van traditionele harde schijven zoals minder geluid en verminderd energiegebruik.

De Eee PC S101 is verder uitgerust met een helder 10,2" LED-backlit beeldscherm, die in staat is om te draaien op WSVGA resolutie en waarmee meer dan voldoende ruimte geboden wordt voor het bekijken van documenten en andere media.

Ideaal is de zogenaamde Super Hybrid Engine (SHE) waarmee de energie-efficiënte geweldig wordt verbeterd, zodat gebruikers langer van hun batterij kunnen genieten. Het is mogelijk om de batterij tot vijf uur lang ononderbroken te gebruiken, waardoor het meeslepen van adapters niet meer nodig is. De Super Hybrid Engine biedt een keuze in prestatie en energieverbruik die gebruikers toestaat om snel en makkelijk aanpassingen te maken aan hun gebruiksscenario’s.

De S101 zal beschikbaar zijn met een Windows XP en Linux besturingssysteem. De S101 gaat binnenkort in de verkoop. De adviesprijs van de S101 is €599.

portablegear.nl


Gerelateerde producten