Interessant:

TomTom GO 940 LIVE en GO 740 LIVE te koop in Nederland

nieuws 29 oktober 2008 om 09:49

TomTom heeft de beschikbaarheid van de TomTom GO 940 LIVE en GO 740 LIVE in Nederland aangekondigd; de nieuwe navigatiesystemen waren eerder te zien op de IFA 2008.

De TomTom GO 940 LIVE en GO 740 LIVE, die werden geintroduceerd op de IFA 2008, leveren slimme, dynamische routebegeleiding die zich continu aanpasssen aan veranderende omstandigheden op de weg. Hiermee je altijd de snelste route naar je bestemming.

Beide navigatiesystemen zijn voorzien van een scala aan informatiediensten voor bestuurders. Deze worden rechtstreeks via een ingebouwde simkaart geleverd. Beschikbare diensten zijn TomTom Brandstofprijzen (om brandstofprijzen te vergelijken), High Definition Traffic (live verkeersinformatie), Veiligheidswaarschuwingen (overzicht flitslocaties) en Local Search via Google (zoekresultaten veranderen in een navigatiebestemming met één druk op de knop). Voor deze LIVE-services moet wel maandelijks betaald worden.

TomTom GO 940 LIVE

Hiernaast bieden de TomTom GO 940 LIVE en TomTom GO 740 LIVE actuele weersinformatie, QuickGPSFix, TomTom Buddies, een nieuwe gebruikersinterface, stembesturing, Map Share, nieuwe "Active Dock', IQ Routes en verbeterde rijstrookbegeleiding.

De TomTom GO 940 LIVE (met kaarten van Europa en de VS) heeft een adviesprijs van €499 en de TomTom GO 740 LIVE (met kaarten van 32 Europese landen) van €399. Een abonnement voor de LIVE-services is de eerste drie maanden inbegrepen, daarna kost het €9,95 per maand. De TomTom GO 540 LIVE is voorlopig niet in Nederland verkrijgbaar.

portablegear.nl