Interessant:

HTC presenteert Touch Diamond in Ice White

nieuws 27 oktober 2008 om 09:30

HTC introduceert de HTC Touch Diamond nu ook in de kleur Ice White; het glanzende witte toestel beschikt over dezelfde functionaliteit als de zwarte Touch Diamond.

De witte editie van de Touch Diamond werd in september al bekend, maar het was toen nog niet zeker of het toestel ook naar Nederland kwam.

HTC brengt met de HTC Touch Diamond in Ice White opnieuw een stijlvolle smartphone op de markt. Het toestel beschikt over een 3D touch interface (TouchFLO 3D) zodat gebruikers snel toegang hebben tot contactgegevens, tekstberichten, mails, foto's en muziek. Verder is het door de integratie van HSDPA (7.2 Mbps) en HSUPA mogelijk draadloos te surfen op breedbandsnelheid. De HTC Touch Diamond Ice White beschikt over de door HTC ontworpen YouTube-applicatie die zorgt voor een ongeëvenaarde weergave van video's en een eenvoudig gebruik van Google Maps voor mobiele telefoons.

HTC Touch Diamond in Ice White

Verder start HTC per 1 november de actie: 'Pimp my Diamond' waarbij consumenten met een Touch Diamond, hun toestel gratis een 'bling'-uiterlijk kunnen geven.

Tijdens de 'Pimp my Diamond'-actie kunnen alle consumenten met een HTC Touch Diamond hun smartphone gratis een speciaal uiterlijk geven. Het plaatje rondom de cameralens van het toestel kan vervangen worden door een speciale 'bling'-accessoire met Swarovski kristal in drie varianten: 'Gold bling', 'Silver bling' of 'Pink bling'. Deze actie is alleen geldig in de maand november bij de officiële HTC verkooppunten.

portablegear.nl