Interessant:

HP iPAQ Data Messenger en Voice Messenger aangekondigd

nieuws 21 oktober 2008 om 09:56

HP heeft twee nieuwe iPAQ-smartphones met Windows Mobile 6.1 aangekondigd; het betreft de HP iPAQ Data Messenger en HP iPAQ Voice Messenger.

De HP iPAQ Data Messenger is een complete smartphone die draait op Windows Mobile 6.1. Het toestel heeft een 2.81" inch touchscreen en uitschuifbaar qwerty-toetsenbord. Natuurlijk is de HP Data Messenger zeer compleet qua specificaties met WiFi, HSDPA voor snel internet, aGPS en 3.1 megapixel camera.

HP iPAQ Data Messenger

De HP iPAQ Voice Messenger - die de huidige HP iPAQ 514 Voice Messenger vervangt - heeft een 2.4" inch display (geen touchscreen) en een (niet uitschuifbaar) toetsenbord. Voor de rest zijn de specificaties hetzelfde als van de HP iPAQ Data Messenger.

HP iPAQ Voice Messenger

De nieuwe iPAQ-smartphones zien er erg stijlvol en professioneel uit en zijn misschien wel de meest stijlvolle smartphones van HP tot op heden. De naamgeving kan echter wel voor enige verwarring zorgen, aangezien deze vrijwel identiek is aan voorgaande modellen.

De HP iPAQ Data Messenger (€499) en HP iPAQ Voice Messenger (€399) zijn vanaf november in Nederland verkrijgbaar bij Vodafone.

HP