Interessant:

Sony Ericsson Xperia X1 bedient de auto

nieuws 16 oktober 2008 om 08:30

Sony Ericsson en Saab hebben op de Paris Motor Show een volgende stap gezet in hun samenwerking met de ontwikkeling van een op de toekomst gerichte connectiviteitsapplicatie voor de Xperia X1.

Met de samenwerking tussen Sony Ericsson en Saab komt de wereldpremičre van de 9-X Air Concept binnen handbereik van de mobiele beller. Dit concept is in de toekomst belangrijk voor makkelijke communicatie in de auto en een verantwoord rijgedrag.

Het gebruik van mobieltjes tijdens het rijden moet in lijn zijn met de wetgeving en daarnaast een makkelijke manier vormen om onderweg contact te houden. Door middel van een open samenwerking met General Motors en Saab in het bijzonder, en door een compleet pakket aan autoaccessoires aan te bieden, plaatst Sony Ericsson de consument aan het stuur en moet de gebruikerservaring in de auto worden gemaximaliseerd.

Diverse Saab 9-3, 9-5 en 9-X modellen zijn uitgerust met Sony Ericsson autoaccessoires (waaronder de onlangs bekendgemaakte Bluetooth Car Speakerphone HCB-108) of volledig geďntegreerde boordcomputers, waarmee bezoekers een hoogwaardige in-car gebruikerservaring beleven met Bluetooth handsfree telefonie. Door deze aanvullende oplossingen met superieure audiokwaliteit kunnen mensen ook onderweg in contact blijven met vrienden, collega's of familie. Bestuurders kunnen door hun telefoonboek bladeren en oproepen doen of beantwoorden, terwijl ze hun blik op de weg en hun handen aan het stuur houden.

De Bluetooth-technologie wordt door Sony Ericsson en Saab tevens optimaal benut voor de toekomstige ontwikkeling van geavanceerde communicatie tussen mobiele telefoons en auto's. De Saab 9-X Air wordt ter gelegenheid van de wereldpremičre op de Paris Motor Show uitgerust met zeer geavanceerde connectiviteit. Sommige functies van de auto zijn op afstand bestuurbaar met de Sony Ericsson Xperia X1, wat zorgt voor een exclusieve mobiele gebruikerservaring dankzij de aanpasbare touchscreen-panels, waarmee je bijvoorbeeld de belichting van de auto kan bedienen en deuren kan openen of sluiten.

portablegear.nl


Gerelateerde producten