Interessant:

Wintereditie Samsung Allure in Purple White

nieuws 3 oktober 2008 om 09:30

Samsung brengt een speciale wintereditie van de L310 Allure uit; deze editie is uitgevoerd in dé modekleuren van het winterseizoen (wit en paars) en biedt veel luxe en stijl.

Wanneer je de telefoon openklapt, zie je het trendy paarse toetsenoppervlak. Met vierkante zirconiasteentjes en een erg fraai lijnenspel van bloemmotieven licht dit trendy mobieltje mooi op. De Samsung L310 Purple White Edition is een van dé fashion-items voor deze winter.

Samsung Allure Purple White

De Allure Purple White Edition straalt de elegantie van een sieraad uit. Met zijn verfijnd design, edelsteentjes en opvallende witte en paarse accenten is dit mobieltje daadwerkelijke siervol. Natuurlijk biedt deze Ladyphone ook de nodige multimedia-mogelijkheden. Met een 2 megapixel camera wordt shoppen en stappen met vriendinnen nog leuker. En met FM-radio en een MP3-speler beschik je over jouw favoriete tracks.

Samsung Allure Purple White

In een submenu biedt deze telefoon toepassingen die het leven leuk maken. Zo heeft deze telefoonklapper een boodschappenlijst, bioritmefunctie, calorieënteller en een geurtype-analyse.

De Samsung Allure L310 Purple White Edition is de komende vier weken exclusief bij The Phone House verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 329,- inclusief BTW. Vanaf eind oktober is de Allure Purple White Edition overal verkrijgbaar.

portablegear.nl