Interessant:

Mio Moov 580 Europe Plus geintroduceerd

nieuws 1 oktober 2008 om 16:56

Mio Technology Europe lanceert vandaag een uitbreiding in de populaire Moov-reeks: de Moov 580 Europe Plus met een groot 4.7" inch display.

Naast 4.7" inch display voor een comfortabele gebruikservaring bevat de Moov 580 de meest recente kaartendata van Tele Atlas met kaarten van West- en Oost-Europa.

Het nieuwe model uit de Moov 500-reeks is uitgerust met een stijlvolle aluminium rand en een 4.7-inch anti-reflectie LCD-scherm waardoor er extra ruimte is voor grotere, heldere plattegronden, schermiconen en menu-opties. De Moov 580 Europe Plus is slechts 18 mm dun waardoor het systeem licht en gemakkelijk mee te nemen is.

Mio Moov 580 Europe Plus

Mio legt met de Moov 580 Europe Plus de nadruk op gesproken communicatie voor een veiligere rij-ervaring. De nieuwe Moov biedt standaard Bluetooth en handsfree bellen. Met de text-to-speech functie worden de straatnamen hardop voorgelezen waardoor je beter de context begrijpt als je onderweg bent. De Moov 580 Europe Plus ontvangt tevens up-to-date verkeersinformatie zodat je meteen kan reageren op eventuele moeilijkheden gedurende je gekozen route. Een snelkeuze menu biedt informatie over hulpdiensten voor snelle assistentie onderweg.

Voor hogere geluidskwaliteit bevat de Moov 580 Europe Plus een ge´ntegreerde FM-ontvanger waardoor geluid luid en duidelijk te horen is via het audiosysteem van de auto.

De Mio Moov 580 Europe Plus is vanaf november beschikbaar en heeft een consumentenadviesprijs van €279. Eerdere modellen in de Moov-serie zijn de Moov 200, Moov 330 en Moov 370.

portablegear.nl