Interessant:

Kwart Nederlanders twijfelt over mobiele telefonie

nieuws 30 september 2008 om 08:30

Van alle abonnementen variërend van een krantenabonnement tot het abonnement voor de televisie, twijfelen Nederlanders het meest aan het abonnement voor de mobiele telefoon.

Belangrijkste redenen hiervoor zijn de kosten, een nieuwe mobiele telefoon en de contractsduur. Dit blijkt uit een onderzoek van Ben waarin 850 Nederlanders werd gevraagd naar hun twijfels. 64% van hen zegt meermalen per week te twijfelen. Dagelijks twijfelen we aan de kledingkeuze, het gewicht, de haardracht en het avondeten. Opvallend is dat meer dan driekwart van de ondervraagden nooit twijfels heeft over de relatie of het huwelijk.

We twijfelen het meest aan onze baan of opleidingskeuze en vervolgens aan ons uiterlijk. Ruim twee derde van de respondenten ligt 's nachts wel eens wakker door twijfel over o.a. het welzijn van vrienden en familie, dingen op het werk en de relatie of het huwelijk. Verder valt op dat één op de tien Nederlanders twijfelt aan de eigen seksuele prestaties en dat 5% in het afgelopen half jaar heeft getwijfeld over vreemdgaan.

63% van de ondervraagden is het afgelopen jaar gaan twijfelen aan de Nederlandse economie. De helft van hen vindt dat ze teveel verplichtingen heeft. Een derde twijfelt of ze niet op een goedkopere brandstof moet gaan rijden.

Een op de tien Nederlanders wil zich in het huidige economische klimaat liever niet binden aan een lang contract. Bovendien twijfelt ruim een op de drie respondenten aan het mobiele abonnement. De helft van deze mensen vindt bovendien dat ze te veel verplichtingen hebben. Een op de vier zegt te twijfelen over de contractsduur van het mobiele abonnement. Een op de vijf prepaid bellers noemt deze reden om geen mobiel abonnement af te sluiten.

portablegear.nl