Interessant:

Sony Ericsson kondigt Bluetooth dameshorloges aan

nieuws 29 september 2008 om 09:30

Sony Ericsson heeft vorige week een stijlvolle collectie Bluetooth-dameshorloges aangekondigd, met de naam Bluetooth MBW-200. Het horloge is er in drie verschillende designs.

Het horloge laat door middel van de Bluetooth-technologie zien wie de beller is en trilt als je telefoon overgaat of als je een sms'je ontvangt. Je kunt de oproep weigeren of dempen met een knop op de telefoon of gebruik de Bluetooth-headset of mobiele telefoon om de oproep te beantwoorden.

Drie bekende modellen dragen
Sony Ericsson Bluetooth horloges

"De MBW-200 serie is de volgende stap in de ontwikkeling van de draadloze technologie van Bluetooth," zegt Wouter Boender, Product Manager bij Sony Ericsson Benelux. "Vrouwen kunnen nu een Bluetooth horloge kopen dat hen draadloze functionaliteit biedt, maar waarmee ze ook hun persoonlijke smaak kunnen etaleren. We zijn allemaal op zoek naar producten die ons leven vergemakkelijken. Met één blik op je horloge zie je wie er belt, hoe laat het is en met een simpele druk op de knop kun je de muziek veranderen of het horloge als afstandsbediening gebruiken voor je muziek als je telefoon aan de andere kant van de kamer ligt – allemaal verenigd in één modieus apparaat."

Sony Ericsson MBW-horloges

De MBW-200 serie is het product van de samenwerking met marktleider in de horloge-industrie Fossil en de kennis van Bluetooth bij Sony Ericsson. Het horloge kent drie bijzondere designs: Sparkling Allure, Contemporary Elegance en Evening Classic. Volgend jaar volgt ook de MBW-150 Classic, een sportieve editie. De horloges uit de Bluetooth collectie bestaan uit krasbestendig mineraal kristalglas met een anti-reflecterende laag voor optimale leesbaarheid en glans. Het discrete, maar stijlvolle en heldere monochrome OLED-scherm is onzichtbaar wanneer je het horloge niet gebruikt, en is duidelijk zichtbaar op een heldere dag zodat je gemakkelijk kunt zien wie er belt of welke track er wordt gespeeld.

De MBW-200 serie is verkrijgbaar vanaf het vierde kwartaal.

portablegear.nl