Interessant:

LG Renoir aangekondigd

nieuws 16 september 2008 om 12:58

LG heeft de LG Renoir aangekondigd, die eerder bekend werd als de LG KC910; de LG Renoir is een 8 megapixel cameratelefoon en volgt de LG Viewty op.

LG toonde vandaag bij de productpresentatie van de najaar-/wintercollectie in Bussum de LG Renoir, die begin deze maand al onder het modelnummer KC910 bekend werd.

De LG Renoir is een complete multimedia-telefoon met 8 megapixel camera, 3" inch touchscreen-display en GPS. De camera ondersteunt ook ISO-waarden tot 1600, auto- en manual focus, beeldstabilisatie en beschikt over xenon-flash. Verder ondersteunt de KC910 DivX en Xvid-filmformaten en HSDPA en WiFi voor optimale netwerkmogelijkheden.

LG Renoir

De LG Renoir KC910 is de opvolger van de LG Viewty en is vernoemd naar de Franse impressionistische kunstschilder Pierre-August Renoir (1841-1919). Zijn beroemdste schilderij is Bal au Moulin de la Galette uit 1876. Het interface van de LG Renoir heeft dezelfde lichte en zwierige kleuren als Renoir in zijn schilderijen gebruikte en dankzij de optimale camerafunctionaliteiten maak je er ook fraaie en heldere foto's mee.

LG Renoir

Qua vormgeving lijkt de LG Renoir enigszins op de Samsung TouchWiz en Samsung Omnia, met overeenkomstig touchscreen en dezelfde fraaie ronde vormen. De positie van de cameralens toont echter meer overeenkomst met de LG Viewty.

De LG KC-910 Renoir komt in het laatste kwartaal van 2008 in Nederland beschikbaar.

Preview
Lees ook de uitgebreide preview van de Renoir op GSM Helpdesk.

portablegear.nl