Interessant:

HTC Touch 3G onthuld

nieuws 15 september 2008 om 16:21

HTC heeft de HTC Touch 3G, een 3G-versie van de populaire HTC Touch onthuld; daarnaast is ook de HTC Touch HD officieel verschenen en is de 'HTC Opal' bekend geworden als de HTC Touch Viva.

De HTC Touch HD lekte vorige week uit en is een flinke upgrade van de HTC Touch met een groot 3.8" inch (800 x 480) touchscreen, 5 megapixel camera, Windows Mobile 6.1 Professional en ondersteuning van WiFi, HSDPA (snel internet), en GPS.

HTC Touch HD

Ook de HTC Touch 3G is een upgrade van de HTC Touch met als belangrijkste vernieuwing, zoals de naam al doet vermoeden, 3G-ondersteuning, zodat je er nu ook snel op kan internetten. Daarnaast beschikt de HTC Touch 3G ook over Windows Mobile 6.1 Professional, 3.2 megapixel camera en HTC's TouchFLO 3D-interface.

HTC Touch 3G

Verder is bekend geworden dat de eerder uitgelekte HTC Opal - een goedkopere van de HTC Touch - de naam HTC Touch Viva gaat dragen.

HTC Touch Viva

De HTC Touch HD komt beschikbaar in het vierde kwartaal van 2008 voor een adviesprijs van 649 euro (incl. BTW). De HTC Touch 3G is vanaf oktober beschikbaar voor een adviesprijs van 399 euro (inc. BTW). De HTC Touch Viva heeft geen officiŽle releasedatum voor Nederland gekregen.

HTC