Interessant:

Sony Ericsson Xperia X1 lancering op 30 september

nieuws 12 september 2008 om 16:40

Sony Ericsson heeft officieel bekend gemaakt dat de langverwachte Sony Ericsson Xperia X1 smartphone wordt gelanceerd op 30 september 2008.

De telefoon zal in eerste instantie verkrijgbaar zijn in de UK, Duitsland en Zweden. In de loop van het vierde kwartaal van 2008 komt het toestel ook beschikbaar in andere markten in Europa (waaronder Nederland en België), Azië en Latijns-Amerika.

Sony Ericsson Xperia X1

Het startsein voor het aftellen tot de lancering van de Sony Ericsson Xperia X1 wordt gegeven op 15 september om 14.00 uur. Sony Ericsson zal een wereldwijde webcast hosten waarin kijkers de eerste uitgebreide demonstratie van het toestel te zien krijgen.

"We zijn uiterst tevreden over de innovatie en nieuwe gebruikerservaring die we met de Xperia X1 hebben gecreëerd", aldus Wouter Boender, Product Marketing Manager bij Sony Ericsson Benelux. "De uitgebreide demonstratie tijdens de webcast laat zien wat dit toestel zo uniek maakt. De negen panelen van het ecosysteem geven volledige controle over de belangrijkste functionaliteiten die de telefoon biedt en stelt gebruikers in staat de paneelinterface aan te passen naar hun behoeften en lifestyle. De Xperia X1 is voorzien van de hoogst beschikbare kwaliteit display, vierweg-navigatietoetsen en optische joystick voor ontspannend browsen. Dankzij een supersnelle processor en hoge netwerksnelheid voldoet Xperia X1 bovendien aan persoonlijke en zakelijke wensen van mobiel gebruik."

portablegear.nl


Gerelateerde producten