Interessant:

Sony Ericsson introduceert SDK voor Xperia X1

nieuws 5 september 2008 om 10:30

Sony Ericsson heeft haar Software Developer Kit (SDK) voor Xperia X1 geintroduceerd; programmeurs kunnen Windows Mobile SDK gratis gebruiken.

Of het nu gaat om muziek, fotografie, e-mail of sms, gaming, sociale netwerken of videotoepassingen, programmeurs kunnen ten behoeve van de consument unieke multimedia entertainment en content creëren voor de Sony Ericsson Xperia X1.

Programmeurs kunnen Windows Mobile SDK gratis gebruiken om een breed gamma aan panels te produceren en zo tegemoet te komen aan de vraag van consumenten naar een rijke, individueel aan te passen multimedia-ervaring op hun telefoon.

Sony Ericsson Xperia X1

"Sony Ericsson wil haar klanten een rijke open content-omgeving bieden voor een prettige mobiele ervaring vol entertainment", aldus Max van den Berg, General Manager Sony Ericsson Benelux. "Het gratis beschikbaar stellen van Windows Mobile SDK aan programmeurs en makers van mobiele content versnelt de ontwikkeling van nieuwe panels en toepassingen voor de Xperia X1. Dit geeft de consument een ruimere keuze en meer opties voor personalisatie. De Xperia X1 biedt de rijkste mobiele gebruikerservaring en legt de wereld in de handen van de gebruiker."

De Sony Ericsson Xperia X1 is in de loop van dit jaar verkrijgbaar.

portablegear.nl


Gerelateerde producten