Interessant:

Nokia N96 nu exclusief bij KPN

nieuws 4 september 2008 om 09:41

Vanaf maandag 15 september is de langverwachte Nokia N96 - de opvolger van de Nokia N95 (8GB) - eindelijk verkrijgbaar in Nederland; Nederland heeft hiermee een wereldwijde primeur.

Naast de vele features van deze nieuwe Nseries smartphone ondersteunt hij tevens mobiele TV (DVB-H). De eerste maand is de Nokia N96 daarom exclusief verkrijgbaar via KPN Mobiel met MobielTV van KPN.

De Nokia N96 heeft een 2.8" inch display en een geheugen van 16GB. Hiermee heeft de telefoon een geheugen voor zo'n 40 uur video. Bovendien kan het geheugen worden uitgebreid met een microSD kaart van 8GB. Naast mobiele TV biedt de Nokia N96 geweldige audiomogelijkheden met ingebouwde 3D stereo speakers en Bluetooth. De smartphone heeft natuurlijk stereo FM Radio met RDS en internet radio, en favoriete tracks zijn makkelijk aan te kopen en te downloaden via Nokia Music Store. Verder komt de Nokia N96 onder andere met A-GPS ontvanger en drie maanden gesproken navigatie voor Benelux, een 5 megapixel camera met Carl Zeiss lens, Nokia Web browser, een voucher om de N-Gage game Tetris te downloaden en emailmogelijkheden.

Nokia N96

Op de Nokia N96 is de film 'Transformers' voorgeïnstalleerd, die comfortabel hands-free te bekijken is dankzij de slimme 'kickstand' aan de achterkant van het toestel. Ook kun je foto's van hoge kwaliteit nemen waaraan direct locatie-specifieke gegevens worden gekoppeld (geotagging) en deze foto's snel online delen via o.a. Share on Ovi, YouTube en Flickr.

MobielTV van KPN biedt 10 kanalen en een goede beeld- en geluidskwaliteit. Vanaf 29 augustus kun je bovendien op MobielTV kijken naar het premium kanaal Eredivisie Live, met daarop rechtstreeks de belangrijkste wedstrijden uit de Eredivisie. Dit kanaal is te ontvangen voor € 5,00 per maand extra.

portablegear.nl


Gerelateerde producten