Interessant:

Palm Treo Pro officieel

nieuws 21 augustus 2008 om 09:00

Palm heeft de Palm Treo Pro officieel uitgebracht; de Palm Treo Pro is een complete smartphone met WiFi, GPS en Windows Mobile 6.1. In september ligt het toestel in de Nederlandse winkels.

Palm Treo Pro

De stijlvol ogende Palm Treo Pro beschikt naast WiFi, GPS en Windows Mobile 6.1 natuurlijk ook over andere smartphone-capaciteiten, zoals een touchscreen, organizer, Bluetooth, HSDPA-ondersteuning voor snel internet, ondersteuning van Outlook en Windows Media Player om muziek te luisteren. Voeg hierbij 256 MB geheugen (waarvan 100 MB beschikbaar is als opslaggeheugen) en een 2 megapixel camera en je hebt een complete smartphone.

Palm Treo Pro

Handig zijn ook de Palm-sneltoetsen, waarmee je met één druk op een toets WiFi, je e-mail of je agenda activiteert. Op de voorzijde van het toestel zit een voicemail-lampje dat knippert als je een nieuw bericht hebt. Daarnaast kan je snel informatie op internet opzoeken door direct in het Today-scherm te typen. Je krijgt dan resultaten, zonder een andere toepassing te hoeven zoeken en openen.

In september ligt het toestel ook in de Nederlandse winkels. De Palm Treo Pro stond onder eerder ook bekend als de Palm Treo 850. Palm introduceerde eerder in juli jaar ook de Palm Treo 800w, maar deze is (voorlopig) alleen in de Verenigde Staten verkrijgbaar.

portablegear.nl