Interessant:

Sony Ericsson introduceert gsm-joystick

nieuws 5 augustus 2008 om 10:25

De nieuwe Sony Ericsson W760 zal geleverd worden met een intuïtieve en geavanceerde draadloze joystick, voor een optimale gaming-experience.

De Joystick, Zeemote JS1 genaamd, lijkt qua uiterlijk en bediening erg op de Wii Nunchuck. De JS1 is echter speciaal ontwikkeld voor de mobiele telefoon. Het bedienen van een spelletje met de veelal lastig geplaatste toestelknoppen behoort dankzij de JS1 tot het verleden.

Volgens MobileCowboys, die de samenwerking tussen Sony Ericsson en Zeemote onthulde, zal de Sony Ericsson W760 standaard geleverd worden met twee Zeemote-ready-games. Online zijn nog 14 andere games te downloaden.

"Sony Ericsson staat bekend om de intuïtieve technologie van haar consumentenproducten", zegt Max van den Berg, General Manager van Sony Ericsson Benelux. "Onlangs kondigden we de F305 met Motion Gaming aan, en nu kunnen onze Nederlandse klanten als eerste in het bezit komen van de bekroonde Zeemote JS1 Controller. Door dit soort nieuwe mogelijkheden hebben onze klanten altijd een streepje voor en kunnen wij onze concurrentiepositie verbeteren

"Mobiel gamen verandert definitief nu we de Zeemote JS1 introduceren via ons eerste zakelijke partnerschap met Sony Ericsson", aldus Jim Adams, Vice-President Worldwide Sales van Zeemote. "We zijn erg blij met Sony Ericsson als partner en voor de consument is het een extra reden om de multifunctionele W760i te kopen. De komende maanden zullen we nog een aantal overeenkomsten aankondigen."

Mobile Cowboys