Interessant:

Exclusieve voorverkoop N96 gestart

nieuws 24 juli 2008 om 11:55

Nokia is een exclusieve voorverkoop gestart van de Nokia N96 via een speciale website; je kan via deze site, ook vanuit Nederland, één van de 96 "Limited Edition" Nokia N96 toestellen kopen. De opbrengst gaat naar panda's van het WNF.

Je ontvangt dit toestel voordat deze in hun land via de reguliere verkoopkanalen verkrijgbaar is. Nokia doneert de volledige winst uit de verkoop van de limited editions aan het Wereld Natuur Fonds, dat hiermee de rode panda's in Nepal helpt beschermen.

Nokia N96

De "Limited Edition" Nokia N96 toestellen kunnen alleen via de speciale website worden besteld op bepaalde tijden die worden aangegeven op de website zelf. Je betaalt € 759 (inclusief BTW) voor het toestel. De Nokia N96 wordt vervolgens afgeleverd in een bewerkte houten doos met een selectie van campagnematerialen zoals ringtones en wallpapers. De actie loopt tot 1 augustus 2008. Als je de website bezoekt, kun je ook direct een donatie doen aan het Wereld Natuur Fonds. Hiervoor ontvang je geen Nokia toestel, maar wel de dankbaarheid van de panda's in Nepal.

Jurgen Anthoni, hoofd Customer Care van Nokia Benelux, licht de samenwerking met het Wereld Natuur Fonds toe: "Nokia en het Wereld Natuur Fonds zijn al partners op het gebied van recycling. Een recent voorbeeld van onze samenwerking is een initiatief uit Finland, waarbij voor elke mobiele telefoon die werd gerecycled, een donatie naar het Wereld Natuur Fonds ging. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid maatregelen te nemen ter verbetering van het milieu. Daarom verbinden we ons opnieuw graag aan het Wereld Natuur Fonds middels deze actie rondom de Nokia N96."

portablegear.nl


Gerelateerde producten