Interessant:

Creative Zen X-Fi officieel

nieuws 10 juli 2008 om 10:40

Creative heeft de Creative Zen X-Fi officieel in Singapore uitgebracht. De Creative Zen X-Fi is een MP3-speler met ondersteuning van WiFi. Het is nog niet bekend wanneer de speler in Europa uitkomt.

Creative Zen X-Fi

De Creative Zen X-Fi, die eind juni uitlekte, is een mediaspeler die naast WiFi ook Yahoo- en MSN instant messaging clients ondersteunt. Ook beschikt de speler over een SD/SDHC-uitbreidingsmogelijkheid, FM-radio en voice-recorder. Dankzij de WiFi-ondersteuning kan je draadloos muziek delen met andere spelers en met je PC.

Creative Zen X-Fi

De bijzonder fraai ogende speler is er in edities 8 GB, 16 GB en 32 GB. Het ontwerp is erg stijlvol met prettige ronde hoeken en een groot een helder 2.5" inch scherm. De X-Fi is vernoemd naar Creative's audiotechnologie, die zij nu ook toepassen in geluidskaarten voor computers; deze dragen ook de naam X-Fi.

Creative Zen X-Fi

De Zen X-Fi is voorloping alleen in Singapore verkrijgbaar, in edities van 8 GB, 16 GB of 32 GB. Het is nog niet bekend wanneer en of de Creative Zen X-Fi op de Nederlandse markt komt.

Engadget


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws