Interessant:

Samsung S3 officieel geintroduceerd

nieuws 4 juli 2008 om 10:30

Samsung Electronics introduceert de S3, een media player met geluid en beeld van hoge kwaliteit. De S3 staat voor topentertainment: van mp3-muziek en videoclips tot fm-radio en games.

Met Digital Natural Sound Engine (DNSe 2.0) klinkt muziek zoals jij dat wilt. Concertzaal, Studio en Rock zijn enkele van de 12 equalizer-voorkeursinstellingen die de tunes op zijn best weergeven. In de Street-modus past de S3 het geluid aan op een luidruchtige omgeving. Speciale audio-effecten stel je gemakkelijk in met 3D Sound en Bass Boost.

Samsung YP-S3

De media player S3 biedt volop entertainment. Luister naar muziek of FM-radio, bekijk videoclips of speel één van de vijf games. Of lees tekstdocumenten en neem ondertussen je favoriete radioprogramma op. Met het alarm op de S3 begint elke ochtend vrolijk. Via de bijpassende speakercradle (SD-210) klinken je favoriete songs door het hele huis.

De Samsung S3 is er in vijf kleuren: zwart, wit, roze, groen en blauw. Elke media player heeft bijpassende screensavers met LED-lichteffecten die op de maat van de muziek in het display oplichten.

De Samsung S3 is met 4GB of 8GB in Nederland verkrijgbaar voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk € 79,- en € 129,- inclusief BTW. Onlangs verscheen ook de Samsung S2, een MP3-speler in de vorm van een ronde kiezelsteen.

portablegear.nl