Interessant:

Prijzen Apple iPhone 3G bekend

nieuws 3 juli 2008 om 09:30

Met ingang van 11 juli 2008 introduceert T-Mobile drie abonnementen voor de iPhone 3G. De telefoon van Apple is vanaf dat moment in Nederland alleen bij T-Mobile verkrijgbaar.

Naast bellen en sms'en kan met alle abonnementen voor Apple iPhone 3G onbeperkt gebruik gemaakt worden van supersnel mobiel internet. Ook het gebruik van Visual Voicemail is inclusief.

'ĎDe belangstelling voor iPhone 3G is ťcht overweldigend. Om het toestel voor een grote groep mensen toegankelijk te maken, bieden wij dit revolutionaire toestel aan tegen aantrekkelijke prijzen in combinatie met scherpgeprijsde abonnementen. Hierbij bieden we onbeperkt gebruik van supersnel mobiel internet, zodat klanten ook alle voordelen van iPhone 3G kunnen benutten. We kijken allemaal uit naar 11 juli! " zegt Bart Weijermars, Marketing Directeur T-Mobile in Nederland.

Abonnementen

Zakelijke abonnementen

De iPhone 3G is ook voor zakelijk gebruik zeer geschikt. Door de pushtechnologie voor e-mail, agenda's en contacten is alle informatie op deze iPhone 3G automatisch up-to-date. Daarnaast biedt de iPhone 3G veilige toegang tot het bedrijfsnetwerk en de mogelijkheid om op een eenvoudige manier toepassingen van derde partijen aan te schaffen en te installeren. Naast de drie iPhone abonnementen, is het toestel ook speciaal voor zakelijke gebruikers verkrijgbaar met het 2-jarig T-Mobile groepsabonnement Zakelijk Optimaal in combinatie met Pocket Internet Totaal Plus.

Bestaande klanten van T-Mobile kunnen aan het eind van hun contractsperiode overstappen op een van de abonnementen voor de iPhone 3G. Alle genoemde bedragen voor de 2-jarige abonnementen en iPhone 3G zijn inclusief BTW.

portablegear.nl